Георг Георгиев, избори, българи, чужбина, държави
Снимка: БГНЕС

Георг Георгиев: Служебното правителство отне средствата за заплати на строителите

„Служебното правителство отне средствата за заплати на строителите. Те бяха извадени от подготвената предварително сметка, за да кажат управляващите, че са си увеличили приходите. Излъгаха“. Това заяви в ефира на „Твоят ден“ Георг Георгиев от ГЕРБ.

Той смята, че България на Румен Радев не се харесва от никого. Корабът „Вера Су“ пък бил олицетворение на самия държавен глава – „потъващ, неспособен, но лицемерен и нагъл човек“.

Според Георгиев стабилно управление без ГЕРБ не може да има и занапред. „Не считам, че има политическа сила, способна да управлява сама. Не е вярно, че ГЕРБ е в изолация. Ако е било така, значи всички са били в изолация. Никой не бе в състояние да проведе адекватен диалог. Имаше доста грозни, цинични, крайни квалификации“, сподели той.

Георгиев бе категоричен, че неговата партия не е поставяла разделителни линии в Народното събрание. „Политическото представителство на всеки един българин трябва да бъде уважавано. Политиката обаче бе превърната в терен, на който можеш да кажеш всичко без последици“, коментира още бившият зам.-министър на външните работи.

 

- реклама -