Ген. Мутафчийски: Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда

Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда, каза началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски в специално обръщение във фейсбук страницата на Военна болница.

„Броени часове остават до началото на 2021 година. Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред.

„Колеги, вие сте героите на годината.“, пише ген. Мутафчийски.

„Броени часове остават до началото на 2021 година. Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред. Колеги, вие сте героите на годината.“, пише още началникът на ВМА.

И завършва с думите „Горд съм, че останахме екип и затвърдихме лидерските позиции на ВМА. Вярвам, че и занапред ще бъдем пример за отговорност, хуманност и човечност. Пожелавам – на вас и вашите семейства, много здрава, щастлива и успешна нова година!“

- реклама -