сн. БГНЕС

ГДБОП сбъркали адреса и атакували дома на семейство с бебе

ГДБОП сбъркали адрес по време на спецакцията в кв. „Левски Г“ преди седмица и нахлули в дома на семейство, което няма нищо общо с издирваните престъпници. Потърпевшите казаха пред БТВ, че са наели адвокат  и ще търсят правата си. ГДБОП разбива входната врата на блока, разбива и вратата на апартамента, в който живее дъщерята на семейството на Десислава Крумова. Това се е случило около 6 часа сутринта. На нас ни викаха „Боклуци“, „Млъкнете“, „Телефоните ни дай“, разказа тя пред бТВ.

Десислава и другите членове на семейството са били потресени. Изпаднали са в шок. Дъщерята на Десислава пък е родила преди 4 месеца.

„Сложиха ми белезници, след което ми пуснаха и електрошок. Попитах ги какво се случва, но те ми рекоха „Млъкни“. Няколко минути продължи, след което ме попитаха дали съм Станислав. Тогава разбраха, че са сбъркали блока. Свалиха белезниците и излязоха. След около половин час дойде шефът им на отдела и каза, че такива грешки се случват“, разказа младият мъж.

Междувременно гл. комисар Любомир Янев, директор на ГДБОП, призна, че има информация за сгрешен адрес. Пред медиите преди седмица той каза, че тече вътрешна проверка и не даде повече обяснение.

 

 

- реклама -