Гриша Ганчев
Снимка: БГНЕС

Ганчев: С какво да ме купи Наско? С голия си задник? – ВИДЕО

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отговори на фенските питания по най-горещите теми. Забранени теми нямаше, твърди сайтът на червените.

Ганчев говори за грешките, допуснати в управлението, и промените, които ще бъдат направени. Също така за избора на треньор и финала за Купата на България. Плюс за бъдещата селекция на отбора, финансирането на строежа на стадион „Българска армия“ и още много теми.

„Знам ги двете лица, които пуснаха опорката, но явно са се объркали, че и аз съм като тях. Мога да се продавам денонощно. С какво да ме купи Наско Сираков? С голия си задник? С кое да ме купи и колко пари трябва да ми даде, че да му продам мача. Свързвало ме 30-годишно приятелство. Аз приятели нямам. Имам добри познати. Най-добрият ми приятел е кучето ми Пухчо. Ние карти да играем с Наско Сираков, стига. Ще я преживеем и тази опорка“, твърди босът на червените.

Ганчев: ЦСКА-София беше най-слабият отбор през пролетта

„Отборът ни е в насипно състояние. Аз твърдя, че по-слаб отбор от нашия през пролетта няма. В цялата измислена Първа лига. Мога да се подпиша с двете си ръце. Страшната селекция, която имали Локо София е, че момчетата ни изтърваха. Трябваше да ни бият 4:1 на „Васил Левски“. Уникалната селекция на „царете“, които събрани от кол и въже, картотекираха седмица преди това. Не мога да отрека, че колегите я търкалят там, но ще ги видим. Идват и други мачове. Не е за първи път ЦСКА да пада от същия противник (Левски). Сигурно няма и да е за последен. Да минем последните пет години тенденцията каква е. Аз като дойдох на „Армията“ тенденцията беше негативна, сега е положителна за ЦСКА. Надявам се така да продължи. В същото време играят се наредени мачове нонстоп. В Б група да не говоря. В А група последните кръгове такъв смях настъпи, че направо… Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че всичко не е на всяка цена. Ако можем по спортен път, по честния начин, без да купуваме цели отбори. Да си спечелим, ще си спечелим, като не можем, значи не можем“, твърди той.

- реклама -