Бран
Снимка: brann.no

12 футболисти от Бран направили оргия на стадиона

12 футболисти на норвежкия Бран са си направили секс оргия на стадиона. За това съобщават медиите в страната, цитирани от „Билд“.

Според информацията оргията е била добре планирана и изпълнена. 12-те футболисти дори оставили мобилните си телефони по домовете, за да не бъдат проследени. Те отишли на вечеря с клуба, после посетили нощен клуб. След това се преместили на стадиона на „Бран“ в компанията на четири жени. Те обаче забравили за наблюдателните камери на стадиона. Според полицията на записите се наблюдават „бурни действия на терена и в съблекалните“.

Полицията разследва дали по време на оргията не са извършени криминални активности. Бран съдейства изцяло на властите. Според клубния директор Вибеке Йохансен заради слуховете за употреба на наркотици, въпросните 12 играчи трябва да минат и специални тестове.

Два дни след оргията червените спечелиха срещу Сандефьорд с 3:2. Тимът обаче остава последен в елита. Преди години Бран беше доста по-силен, стана шампион през 2007-а и игра с Левски в европейските турнири. Сините тогава отстраниха норвежкия тим.

- реклама -