рефер наръган с нож

Футболен рефер наръган с нож

33-годишният футболен съдия Георги Андреев е в тежко състояние, след като беше нападнат с нож в столичния квартал „Борово”, съобщава btv. Нанесени са му множество прободни и порезни рани, предимно по ръцете и краката. Андреев е нападнат, след като тръгнал да се прибира от заведение, в което бил с приятели.

Той все пак е успял да се добере до блока си, който е на около 300 м разстояние, и там е открит в безпомощно състояние. Нараняванията му са доста сериозни, тъй като кървави следи личат по целия път от заведението до дома му. Съседите на футболния съдия са изненадани от случилото се. „Много възпитано и отзивчиво момче. Кротко семейство са. Сутринта пред входа всичко беше в кръв”, разказа негова съседка.

Още един фатален инцидент с рефер

Вчера пък имаше друг фатален инцидент с футболен рефер. Христо Андреев от пазарджишкото село Мирянци е сложил край на живота си. Арбитърът, който е на 27 години, е отишъл на стрелбище във Войводиново за да тренира уменията си с пистолет. Неочаквано за всички насочил дулото към главата си и произвел фаталния изстрел. Според очевидци е загинал на място.

- реклама -