Фронтмен на известна рок група ритна в главата фотографка (ВИДЕО)

Фронтменът на групата Queens of the Stone Age Джош Хоми ритна в главата фотографка по време на концерт в Лос Анжелис. Челси Лорън публикува видео в социалните мрежи, на което се вижда как Хоми я рита, докато му прави снимки в близост до сцената в събота вечер, пише ВВС.

https://www.instagram.com/p/Bcg3ffCjXBw/?taken-by=chelsealaurenla

 

В официално изявление след инцидента музикантът се извини и каза, че не го е направил умишлено. Според фотографката обаче Джош Хоми я ритнал напълно съзнателно.

„Видях го как се приближи, погледна право в мен и ме изрита в лицето”, разказа Челси Лорън. Тя допълни, че ще подаде жалба в полицията.

В Instagram публикува и няколко снимки на Хоми секунди преди инцидента. Тя написа, че е получила рани в областта на веждите и има възпаление на шията.

44-годишният фронтмен на бандата първоначално се извини в профила на Queens of the Stone Age в Twitter, но след вълната от критики срещу него публикува и видеоклип в YouTube. В него отново поднесе извинения.

„Аз просто исках да се извиня на Челси Лорън. Нямам никакво оправдание за това, което направих. Наистина съжалявам и се надявам, че тя е добре. Правил съм много грешки в живота си и снощи определено беше една от тях“, каза Хоми.

- реклама -