Виктор Димчев

Фотографът Виктор Димчев: Ролите в яйчената революция са объркани

Имаме повод да сме горди.
Рекорд след рекорд!

След като Радан Кънев стана първия евродепутат, който протестира срещу управлението на собственото си европейско семейство, Елена Йончева получи червен картон и от своя лидер – Корнелия Нинова – в случай, че гласува срещу националната партийна линия.

Това пише в свой коментар фотографът Виктор Димчев.
Същата Нинова току-що бламира Сергей Станишев, който е председател на голямото европейско социалистическо семейство, но е изхвърлен от управлението на собствената си партия, член на същото.
Подобна симпатична роля има и Георги Първанов, който стои редом със своя брат Бойко Борисов, докато лидера на собствената му партия го громи.
Христо Иванов е съвсем разкрачен – между опозицията в собствената му коалиция, бившия си шеф и сегашен премиер, както и срещу собствената му съпруга, която дълги години подхранваше същия този ЕС, който сега припознава страховитата диктатура на мутрите пред евроазиатския юмрук на новото гуру на дясното – Румен Радев.
Същият Радев, който открадна жената на другаря Свиленски срещу 400 лева допълнително месечно заплащане, за да може старото гадже и бъдеще съпруга, на което е преподавал математика откъм пълнолетие докъм средата на този юли, да стигне от кабинета на Слави Трифонов до там, докъдето я докара НСО-то.
НСО-то, което разпознава бившия правосъден министър, но все пак любовно го тласна в морето от омразното на всички ДПС, начело с Доган и Пеевски, които са едновременно управляващи и яростна опозиция на управлението, но ръководят държавата по мобилни телефони от Бургас и Дубай.
Същият Дубай, от който един олигарх не изпраща пари на своя френски ПР, нито на протестиращите деца на червената върхушка, които сега стрелят срещу ЕП, защото им пречат да са на власт.

Малко объркано? Не бе, хора. Просто яйчена революция.

- реклама -