Бионсе

Forbes публикува списък с най-високоплатените певици за 2017 г.

Forbes публикува списък с най-високоплатените певици за 2017 г.

Американската певица Бионсе бе определена за най-високоплатената пеница. Според списание Forbes тя е спечелила 105 млн. долара. В тази сума са вкюлчени и средствата от продажбите на последния й албум – Lemonade, както и заработките от турнето Formation. Освен това 36-годишната певица притежава собствена линия за дрехи.

Бионсе

През лятото в семейството на Бионсе и нейният съпруг Джей Зи се появи дългоочаквано попълнение: певицата роди близнаците Сър Картър и Руми. Съпрузите имат и 5-годишна дъщеря. През май Forbes оцени състоянието на Джей Зи с истинско име Шон Картър като 810 млн. долара. Така беше поставен на второ място в списъка на богатите рапъри за 2017 г.

Адел Super Bowl

На второ място е британската певица Адел, която спечели 69 млн. долара. В тройката влиза още Тейлър Суифт с 44 млн. долара. Суифт миналата година зае първото място. По прогнози на Forbes през следващата година певицата ще има възможност да увеличи капитала си, тъй като наскоро представи своя нов албум Reputation. Скоро ще пресдстави албума си на световно турне.

Тейлър Суифт

В списъка влизат още Селин Дион, Дженифър Лопес, Доли Партън, Рианна, Кейти Пери, Ритни Спиърс, Барбара Стрейзънд.

- реклама -