игра, Flashnews общуване онлайн

FlashNews: Не спирай да общуваш онлайн – снимайте се и спечелете!

През тези седмици на социална изолация повечето хора спазват ограничителните мерки и призиви и си #ОставатВкъщи, но това, че не излизаме, не означава, че не трябва да се виждаме и да разговаряме!

Разкажете ни за своите виртуални комуникации, споделете снимка или видео от приятно онлайн събиране през различните приложения за видеоразговори.

Покажете ни как контактувате с приятелите и роднините си, защото общуването е основна част от нашия живот. Съвременните технологии дават много възможности и по време на изолация е още по-важно да си говорим, да сме солидарни и да показваме любовта и подкрепата си един към друг, да казваме на близките си, че ги обичаме.

На страницата ни във Фейсбук започваме игра FlashNews: #ОстаниВкъщи, #ОбщувайОнлайн“ – споделете и спечелете награда, нека вдъхновим и другите да общуват – поддържайте приятелствата си, обадете се на стари познати или далечни роднини, а защо не и среща на випуска от дивана вкъщи?

Изпратете ни снимка или видео, придружени с кратко описание с няколко думи, до сряда, 8 април 2020 г. като лично съобщение на Facebook станицата или в Инстаграм канала.

Снимките и видеата ще бъдат качени в албум, от където ще имате възможност да споделите и да призовете всички Ваши близки и приятели да ги харесат, за да можете да спечелите награда.

Гласуването ще продължи до 12 април, неделя, когато ще преброим тримата участника с най-много харесвания. Те ще спечелят награди – три настолни игри, за да се забавляват по време на извънредното положение у дома – „Скрабъл“, парти игра „Кодови имена“ и “ Да оцелееш като родител (без да полудееш)“. Пълните правила на играта може да намерите на страницата ни във Facebook.

- реклама -