Flashlight.bg – новото място за свободното ти време

През последните седмици паралелно с развиването на Flashnews, екипът ни работи и по още един проeкт, който днес имаме удоволствието да ви представим – новото пространство в интернет за мода, звезди, кулинарни преживявания и идеи за вашия дом.

Какво представлява FLASHLIGHT?

Flashlight.bg е българско онлайн списание за лайфстайл с уникален дизайн и лесна навигация, чрез която безпроблемно може да откриете онова, което ви интересува.

В него ще намерите широка гама от интересни новини от света на шоубизнеса, съвети за здравето и красотата ви. Искате да сте в крак с най-новите козметични продукти и процедури – няма проблем, ние ще ви разкажем за изключителни неща, за чието съществуване дори не подозирате. Знаете ли например, че вече има гел за вежди с добавени в него косъмчета, които да направят вашите по-гъсти?

Какво се случва на подиумите на модните дефилета в Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон – ще ви показваме ексклузивни снимки от ревютата на Chanel, Versace, Chritian Dior, Tom Ford, Balenciaga, Filipp Plein и всички топ дизайнери.

Ще се докоснете възможно най-близо до живота на известните личности – ще ви разказваме и показваме техния начин на живот, семействата им, най-новите им филмови и музикални проекти. Ще следим всички скандали в Холивуд и пикантните афери на звездите.

Фън шуи е отживелица, затова ни се доверете и винаги ще бъдете в тон с най-интересните трендове в обзавеждането за домове и офиси. Кои са най-актуалните аксесоари, от къде да се сдобиете с тях и как да декорирате дома си модерно и уютно. Да не забравяме всички онези полезни джаджи, които постоянно измислят, за да улеснят живота на домакините – ние сме подбрали най-интересните от тях за нашите читатели.

Обичате да пътувате, но не може да си го позволите? Или пък се чудите коя да е следващата ви дестинация. Във Flashlight.bg ще намерите пътеписи и разкази за чудни и непознати кътчета на планетата.

Какво е животът ни без храна? Ние вярваме, че сме това, с което се храним. Все повече хора издигат здравословните храни в култ. Кои обаче са те, какви ползи ще ни донесат и кога трябва да внимаваме с тях. Слагайте всичко в чинията си със стил, благодарение на гурме секцията на Flashlight.bg.

И ако всичко това не ви е достатъчно или пък сме успели да поиграем на струната на вашето любопитство ви каним на първото ви посещение във FLASHLIGHT.BG

Прекарайте с нас свободното си време!

НЕКА ОСВЕТИМ ВАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ!

- реклама -