хороскоп

Финансово спокойствие за Девите, Везните да обърнат внимание на здравето си

Овен

Денят се очертава да бъде просто забележителен. Отдайте се на на пълноценна почивка и на грижи за здравето – в това число – създаване на полезни навици. Време е да помислите за семейството си- да направете някои мил жест, с който ще трогнете всички. Например може да приготвите специална вечеря.

Телец

Днес звездите вещаят благоприятен ден за Телците, въпреки че ситуацията около Вас е доста напрегната. Отделете време да обърнете по-голямо внимание на отношенията с любимия човек. В работата ще Ви сочат за пример, но не се възгордявайте.

Близнаци

Понеделникът се очертава добро начало на седмицата за Вас – с лекота ще изпълните ежедневните Ви ангажименти. В личен план – бъдете искрени и не се опитвайте да налагате ограничения. Обмислете покупки, които утре да реализирате. Близките ще Ви зарадват с мил жест.

Рак

Седмицата за Вас започва с приятни изненади. В работата не се впускайте в експерименти. Възможно е да получите оферта за включване в отговорен проект, от който освен слава ще спечелите и пари. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Лъв

Днес се обърнете към себе си – време е за равносметка. У дома цари разбирателство и там ще намерите всичко, от което имате нужда. Ако сте изправени пред взимане на важни решения – те ще бъдат конструктивни. Приятни емоции ви очакват с любимия човек.

Дева

Имате нужда то пари и днес е денят, в който можете да си отдъхнете – допълнителни средства идват от допълнителна работа. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа.

Везни

Време е да обърнете внимание на здравето си. Днес Ви очакват финансови постъпления – или поне ангажименти, които в близко бъдеще ще ви донесат такива. Ще се наложи да бъдете и добър слушател – ваш близък ще има нужда от съветите ви.

Скорпион

Седмицата ви започва оптимистично. Днешният ден можете да го посветите на учене, пътувания, на срещи и разговори, нови запознанства. Въпреки натоварването в работата, ще бъдете в добро настроение. Ако изпитате трудност – ще има кой да ви помогне.

Стрелец

Напрегнат понеделник за Стрелците. Но пък ще радвате на добро здраве. Внимавайте при балансирането между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете сериозни и отговорни в действията си, особено като ви се наложи да работите с пари.

Козирог

Седмицата за вас започва активно и динамично. Ще имате възможност да реализирате плановете си. Не пестете любовта си към хората, които обичате. В конфликта ситуация диалогът ще бъде важен ваш помощник.

Водолей

Бъдете внимателни на работното място. Обмисляйте внимателно думите си преди да говорите с колегите си. В личен план – онези от вас, които нямат човек до себе си може да се поогледат – време е за нова връзка. И в работата, и в семейните отношения бъдете по-смирени.

Риби

Денят е подходящ да бъдете със семейството си. Разбира се не трябва да е за сметка на работата. Бързо и качествено свършената работа ще ви донесе както емоционално удовлетворение, така и добри финансови постъпления. Няма да липсват завистници, така че имайте предвид, че може някой да се опита да ви спъне.

 

- реклама -