финанов хороскоп, зодии

Финансов хороскоп за месец март 2021 година

Точният финансов хороскоп за март определя първия месец на пролетта на 2021 г. като успешен за ново начало, парични транзакции и придобивки. Всеки знак от зодиака, независимо от пола, лесно ще покори върховете, към които се е  стремил отдавна. Но всеки има уникален подход: мъжът трябва да бъде упорит и прям, а жената – хитра и съобразителна. Тези, които не паразитират върху постиженията на другите и се опитват да не се претоварват, ще успеят да умножат спестяванията си. Разбира се, глупаво е да довеждаме тялото до изтощение, но също така е невъзможно да се откажем от упоритото движение към мечтите, отбелязват астролозите.

Овен (21.03 – 20.04)

Овните ще покажат лидерска амбиция и решителност, поради което животът им ще се промени драстично. Не всички около тях обаче са съгласни – Овенът ще влезе в конфликти. Астролозите призовават да не се отказват, да се борят за „място под слънцето“, защото този период е благоприятен за подобряване на финансовото състояние на „рогатите“.

Телец (04.21 – 05.20)

Основната област, в която Телецът ще може да се изявява, е креативността. Но задачите, свързани с точността и концентрацията, ще му донесат само поражение и разочарование. По-специално, струва си да се пазите от случаите, когато се изисква грижа – протежето на Венера ще направи максимум грешки, без дори да знае за това. Но шефовете или партньорите ще ги забележат.

Близнаци (05.21 – 06.20)

Тези, които се радват на покровителството на Меркурий, са свикнали да разчитат на интуицията. Месечният паричен хороскоп подчертава, че март е грешното време за това. Въпреки че интуицията им никога не ги подвежда, на Близнаци се препоръчва да разчитат само на логическо мислене, факти и трезва оценка на събитията. В противен случай рискуват да получат по-малко, отколкото биха могли.

Рак (21.06 – 22.07)

Главите на „водните обитатели“ работят ясно и трезво, мисловният процес е лесен за тях. Но физическата активност, ако има такава в професионалната дейност на Рака, трябва да се избягва. Например, вземете си почивка по-често или отидете в отпуск по болест. Разбира се, това ще повлияе на нивото на доходите, но не толкова, колкото грешките по време на работа – въздействието върху спестяванията ще бъде по-осезаемо.

Лъв (23.07 – 22.08)

„Хищниците“ ще успеят в бизнеса благодарение на дипломацията, с която не са естествено надарени. Това качество се разпростира върху другите, но не и върху тях самите. През споменатия период „котките“ успяват да съберат хората, да премахнат конфликтите помежду им и да улеснят сключването на споразумения. Лъвът ще бъде помолен за помощ в повече от веднъж през март, казват астролозите.

Дева (23.08 – 23.09)

Човек, който олицетворява стихията на Земята и се радва на покровителството на Меркурий, ще се срещне с острото противопоставяне от другите. Девите предприемачи например ще забележат, че партньорите не са съгласни с тях дори по тривиални въпроси. А тези, които градат кариера, ще помислят няколко пъти за уволнение поради конфликти с екипа.

Везни (24.09 – 23.10)

„Въздушните“ поданици на Венера изведнъж ще получат задача с набор от възможности за решаване. Мисленето за избора ще им се струва истински ад, тъй като всички сценарии ще изглеждат приемливи. Без значение как Везните ще се измъкват от ситуацията, основното е да предотвратят негативите в личния му живот. Психичните страдания, възникнали на тази основа, бързо ще доведат знака до депресия.

Скорпион (24.10 – 21.11)

„Отровните членестоноги“ ще обърнат максимално внимание на случващото се с приятели и познати, забравяйки за собствените си планове и мечти. Емпатията е положително качество, което рядко се проявява при Скорпион, но не се препоръчва да се концентрирате върху него. Родените във водната стихия ще похарчат повече, отколкото трябва, и в работата си ще допуснат много недопустими грешки.

Стрелец (11.22 – 12.21)

Протежето на Юпитер ще бъде яхва конете. Увереността в собствените им знания и умения, организацията и издържливостта на стрес ще позволят на Стрелеца да постигне постижения, за които са се страхували дори да помислят. Освен всичко друго, месецът е благоприятен за стартиране на собствен бизнес, смяна на работа или развитие на съществуващо предприятие, гарантира финансовият хороскоп за март.

Козирог (12.22 – 01.19)

Подобно благоприятно съчетание на обстоятелствата ще нахлуе и в живота на Козирозите, чийто покровител е Сатурн. Трудна задача ще спре знака, без да му се поддава дълго време. Забелязвайки, че процесът отнема повече време от обикновено, Козирогът трябва да го отложи, а не да претоварва мозъка си прекалено. След няколко дни ситуацията ще започне да се нарежда.

Водолей (20.01 – 18.02)

Децата на въздушната стихия ще трябва да напрегнат дарбата си за убеждаване, за да се „измъкнат“ от резултатите от собствените си необмислени действия. Миналото ще напомня за себе си, нахлувайки в ежедневието на Водолея. По-нататъшните събития ще се развият според два сценария: или знакът ще се съсредоточи и бързо ще разреши проблемите, или ще започне да се колебае и да губи сериозни суми.

Риби (19.02 – 20.03)

Протежетата на Юпитер и Нептун ще бъдат привлечени към експерименти, за които ще платят. Твърде смелото поведение ще ги отведе в царство, където Рибите ще се изгубят и ще продължат да се движат към целта на сляпо. Представителите на съзвездието рискуват не само доходи и спестявания, но и настоящето състояние. Те могат да загубят работата си или бизнеса си, предупреждава финансовият хороскоп за март.

- реклама -