Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек

Финалът на Ергена: България изумена от решението на Алек. Той не избра нито една от двете финалистки. Неочакван ли бе краят на реалити предаването „Ергенът“?

По-скоро не. Алек не избра нито една от двете финалистки – Надежда и Магдалена. Това се случи след гаф на bTV, от които сутринта публикуваха видео от края на шоуто по грешка.

Това предизвика огромни дискусии в социалните мрежи, като много потребители сметнаха това само като провокация с цел увеличаване на интереса към финала на предаването.

Други припомниха, че е имало подобен похват в предишния сезон на „Ергенът“.

В крайна сметка обаче се оказа, че грешката е вярна и финалът на шоуто бе именно такъв. Никоя от дамите на получи пръстен, а изненадани бяха предимно двете красавици, но не и голяма част от зрителите.

Той съобщи неочакваното си решение чрез видео, което разстрои изключително много и двете участнички, пише glasnews.bg.

Цяла България е в шок! Финалът на "Ергенът" изуми всички, Алек не успя да избере...

Майката на Алек съсипа Маги и Надежда

„За мен възрастовата разлика е сериозна. Не я виждам до Алек.“, категорична е майката на ергена.

„Правилата на сърцето са много по-сложи и затова имам нужда от подкрепление“, каза Алек от „Ергенът“. В имението на любовта пристигнаха майката и сестрата на Алек, които вече се запознаха с двете финалистки – Маги и Надежда, видя Lupa.bg.

„За мен възрастовата разлика е сериозна. Не я виждам до Алек. Не съм си представяла сина ми да се ожени за по-голяма жена. Жената трябва да е по-млада и да роди по-рано“ – каза свекървата, а Алекс се съгласи.

„Свекито ще одобри истинска мома-девственица, като я гледам и слушам, излязла от 19-ти век. Но за нейно съжаление, такива моми няма и момчето ще си остане при мама“ – пишат зрители.

„Маги се провали пред свеки“ – допълва друга жена.

Майката на Алек заяви, че Маги търси известност, а не любов и не е подходяща за сина й, който сега опознавал света.

Положението с другата финалистка не бе по-различно. Свекървата видимо показа, че Надежда не е по нейн вкус и това, че има дете би било доста голямо препятствие в отношенията им.

- реклама -