Филмите, в които е участвала Меган Маркъл

Сериалът „Корона“, разказващ за живота на британското кралско семейство, е планиран за шест сезона с по 10 епизода всеки от тях

Режисьорът Питър Морган не изключва вероятността херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, да изиграе самата себе си. Разбира се, той очаква брилянтна игра, защото Мегън има има доста опит на екрана. Превъплътила се е и в малки, и в големи роли, а колегите й твърдят, че винаги е играла с удоволствие.

Във филма „Повече от любов“ главната роля е на Аштън Кътчър и Мила Куинс, а Мегън се появява точно половин минута като спътница на Кътчър. В детективския сериал „Местопрестъплението – Ню Йорк“ актрисата се добрала до доста пикантната роля на съблазнителната прислужница Вероника Перес, която почиства домовете на богатите си клиенти в доста оскъдно бельо.

Във филма „Не ме забравяй“ Мегън се появява в епизод заедно с Робърт Патинсън в ролята на негова съименничка. 

В една от сериите на криминалния сериал „Касъл“ тя изпълни ролята на жертва на маниак, който убива момичета, облечени като принцеси. Актрисата е била облечена като Спящата красавица.

Главна роля – на модела Кристън, Меган изигра във филма „Антисоциален“, където се влюбва в съвременния Робин Худ. В „Как да намеря мъж“ героинята й Касандра търси идеалния мъж, въпреки че е много разочарована от представителите на силния пол.

В телевизионния сериал „Костюмари“ Меган играе блестящата и красива адвокатка Рейчъл Зейн и има служебен роман с героя Майк Рос. В седмия сезон нейната героиня се омъжва и се мести от Ню Йорк в Сиатъл. Самата Меган пък също мина под венчило и се омъжи за принц Хари.

Твърди се, че Меган е била една от претендентките за поддържаща роля на агент 007 в предстоящото продължение. Но заради сватбата се отказала. Нейните фенове са разочаровани, но тя и така е много щастлива.

- реклама -