ФИФА

ФИФА забрани трансферите в Левски

Левски е получил забрана за трансфери от ФИФА. Официално съобщение за това е било изпратено до БФС. Информацията е на dsport.bg. Причината за забраната е задължение към бившия футболист на сините Насиру Мохамед. То е на стойност около 400 хил. евро.

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обясни, че е очаквал подобен развой. „Вярна е информацията. Но ситуацията е под контрол и вече имам идея как ще я решим. Първо искам да успокоя нашите фенове, че това задължение към момента не е с лицензионен характер, тъй като е извън 31 декември. Важно е да се знае, че очаквах подобно развитие на казуса и още днес ще го обжалвам пред КАС в Лозана“, каза Ивков пред „Котаспорт“. „В момента трансферният прозорец е затворен и времево имаме възможности да реагираме. И не на последно, а дори на първо място – феновете на Левски показаха, че стоят зад отбора и всякакви опити да ни унищожат са неуспешни“, добави той.

По подобрен начин ФИФА спря на два пъти трансферите в ЦСКА-София от началото на годината. Задълженията на червените бяха доста по-големи.

- реклама -