Севда

Фидес Хюсеин, наследница на Ванга, с видения за сестрите Белнейски и отвличането на Гунински

Ясновидката, която великата Ванга е посочила за своя наследница и на която именно тя изпратила първите хора, нуждаещи се от помощ, е родена в Шумен. Дарбата ѝ, която се проявила още като дете, по собствените ѝ думи идва от дядо ѝ Хюсеин, който е дошъл в България от Палестина. Той е бил лечител-знахар.

Бащата на Фидес е националният шампион по борба Мехмед Пехливанов, 12 години непобедим борец на България, любимец на Тодор Живков и автор на незабравимата сентенция „Рънъта прави борбъта“.

„От 6-годишна започнах да „виждам“ и намирам изчезнали животни, предмети, хора. До услугите са ми прибягвали от полицията за разкриването на тежки престъпления. Работих и по случая със сестрите Белнейски, Гунински, медицинските сестри в Либия. Търсили са ме и хора от подземния свят. Помагам срещу болести, уроки и лош късмет с арабска защита“, казва за себе си Фидес.

Името на Фидес означава „Врата към рая“. Хората, на които тя е помогнала са изключително много, независимо дали става въпрос за заплатени житейски ситуации, битови драми, изгубени ценности или за лечение на болести, независимо дали за тях стандартната медицина има или няма ясна диагноза.

Чула за дарбата и, Ванга посочва шуменската девойка за своя наследница.

След промените Фидес живеела в Атина. Сега се е установила в София.

Според Фидес Хюсеин ясновидството е дадено от Бога, не всеки може да стане ясновидец. Човек може да е прочел купища книги, но трябва да има и наследствена дарба. Това е природна даденост. Феноменът трябва да е психоаналитик, психотерапевт, не само да предсказва.

„Уроки и магии вървят по улиците“ – Казва Фидес. Някои си връзват червен конец да ги пази, но това според нея са глупости. Трябва да си защитен, човек не може да върви с голата си душа сред тях.

През 1992г. при нея отишли изследователи по психотроника и езотерика от БАН и и дали 100% оценка.

Фидес Хюсеин работи с мисълта, а също и телепатично. Помага на хората с арабска защита.
Благодарение на светците, с които работи, вдига хората. Тя работи с джинове, това са духове, и има трето око.   Вижда живота на хората 25 години напред.

Пророчицата за сестрите Белнейски

Двама души са убили сестрите Росица и Христина Белнейски. Лазар Колев е имал съучастник, но няма да го предаде, защото самият той няма да е жив. Момичетата са убити, защото са станали случайно свидетели на друго престъпление. Името на втория физически убиец ще стане известно на криминалистите до година и половина. Предсказанието изрича пред екип на вестник „Марица“ ясновидката Фидес. Тя първа насочва към Лазар Колев хора от разследването, след като повече от година след убийството на сестрите Белнейски случаят остава неразкрит. Казва директно името „Лазар”. Явява ми се Лазар, защото той е тарторът, но има и втори човек, категорична е пророчицата от Шумен. Тя е убедена, че най-голямата сила е да разкрива конкретни факти и имена. Затова и криминалистите сами търсят помощта.

Отвличането на Румен Гунински

Фидес е работила по някои от знаковите престъпления в по-новата история на България. Частният детектив Марин Маринов търси услугите , когато Румен Гунински е отвлечен от Студентски град. Фидес помага да бъде открит.

Видения за изчезнали и убити

През 1996 г. намира убиеца на студентката Галя. Майката заминава за Франция за три дни, а когато се връща, открива убити дъщеря си и немската им овчарка в дома им. Фидес директно назовава името на убиеца – Артам, македонец. По-късно се оказва, че е уцелила в десетката. До помощта на екстрасенската опират близките на Лара, когато момиченцето е отвлечено и е в неизвестност повече от 40 дни. Фидес казва директно, че детето е живо и здраво, гледат го много добре, на 43-ия ден ще се върне при майка си, а отвличането е организирано от бащата, за да отмъсти на бабата и на майката. Помогнала е и на Фикрие от Варна, която след жестока катастрофа е изписана в кома и лекарите са я отписали.

Сред пациентите има стотици ВИП персони.

Казва, че е помагала на министри, на депутати, на мнозина от подземния свят. Сред тях са Иво Карамански, Маргините, които пращали други хора при нея, за да не паркират лъскавите си возила пред дома и да привличат вниманието.

Фидес е мюсюлманка, но не дели хората по вяра, а 90 процента от тези, на които помага, са християни. Сред тях най-много са лекарите. Наблюденията сочат, че сред тях процентът на вярващите е най-голям. Не може да обясни дали това е така, защото всеки ден в професията си срещат смъртта. Най-често я търсят хора с тежки здравословни проблеми, но има и такива, чиито автомобили са изчезнали. Никак не е лесно, когато застане пред мен една майка в черно и ме попита: Кой ми уби детето?, но аз съм длъжна да й кажа това, което виждам, разкрива Фидес.

- реклама -