Феновете в потрес: Великолепната Хюрем от „Великолепният век“ се обезобрази (Снимки)

Феновете в потрес: Великолепната Хюрем от „Великолепният век“ се обезобрази. 39-годишната знаменитост, която винаги се е отличавала с изискани черти на лицето и очарователна усмивка, се появи в

неузнаваем вид на филмовия фестивал в Кан.

Актрисата Мерием Узерли, която стана известна с ролята си на Хюрем в турския сериал „Великолепният век“, изненада неприятно феновете си. Това се случи по време на последната й публична проява.

39-годишната знаменитост, която винаги се е

отличавала с изискани черти на лицето и очарователна усмивка беше яростно критикувана в мрежата, появявайки се в неузнаваем вид на филмовия фестивал в Кан.

Скандал предизвика и цялостната й визия – за такова мащабно събитие Мерием избра доста лаконично облекло. Тя бе заложила на дълга черна рокля с отворен гръб, пусната коса и фин грим.

Вниманието на феновете й обаче беше привлечено от странното лице на актрисата.

Те забелязаха, че скулите й станаха „по-изпъкнали“, а на устните й имаше забележимо подуване.

Вероятно звездата от турските сериали е прекалила с филърите и хиалуроновата киселина за устните. Поради това, казват феновете – актрисата започна да изглежда неестествено и загуби целия си чар!

„Къде е естествената красота? Какво направи с лицето си, Мерием? Филъри, ботокс и др. – ти не си ти”; „Скоро ще се пръснат бузите ти”; „Беше по-добре без пластични операции…”; „Тази красива усмивка изчезна и се появи замръзнало бездушно лице”; „Тя стана толкова надута”; „Боже мой, не знам какво й става?“; – възмущават се

фенове на „Великолепният век“ в коментарите.

Самата Мерием Узерли идва от германския град Касел. Майка й е германка, а баща й турчин.

Актрисата има роли в повече от един турски филм и сериал, но сега живее в Берлин, където отглежда деветгодишната си дъщеря Лара. Мерием беше омъжена за турския бизнесмен Джан Атеш, но се раздели с него преди раждането на момичето (мъжът настоявал тя да прекрати бременността).

Между другото, звездата го срещна в Истанбул,

когато участва в сериала „Великолепният век“. Но поради непланирано зачеване, тя трябваше да прекрати договора с продукцията.

През 2021 г. Мерием стана майка за втори път. Тя роди момиченце, което нарече Лили Кой. Актрисата дълго време криеше бащата на детето, но журналистите разбраха, че той е

американски бизнесмен, който работи в Берлин.

През ноември миналата година тя обяви, че се е разделила с бащата на най-малката си дъщеря след две години връзка, пише jenata.blitz.bg.

- реклама -