Левски
сн. БГНЕС

Феновете на Левски също поискаха отваряне на стадионите

Организираните привърженици на Левски се присъединиха към тези на ЦСКА и поискаха по стадионите в България да се допускат зрители при старта на новия сезон в Първа лига в края на тази седмица.

Към момента действа забрана за посещение на мачовете заради увеличения брой на заразени с COVID-19, но според „сини“ и „червени“ не е честно да се позволява посещение на дискотеки и барове, но не и на стадиони.

„НКП на Левски настояваме :

Да бъдат отворени стадионите за предстоящите мачове от първенството. Нека това стане чрез нужните ограничения и спазване на всички противоепидемични мерки.

Ние показахме нагледно, че при добро желание правилата могат да бъдат спазвани. Публиката на Левски беше дадена за пример от страна на много европейски медии, които за разлика от много родни не обслужват интереси.

Държим да бъдат отворени поне на 30 % стадионите в България. За нашия клуб е от изключително значение да генерира приходи от билети и абонаментни карти, защото след ликвидирането на спонсорите, само почитателите на Левски издържат любимия си отбор.

Надяваме се, че здравият разум ще надделее, а той казва, че стадионите са далеч по-безопасни от дискотеките и баровете, които работят под пълна пара. Оказва се, че техният бизнес е по-важен от футбола и спорта. Така ли е???

Нека БФС създаде правила за посещението на мачовете и клубовете, които не ги спазват да бъдат санкционирани, без право да допускат фенове в следващи срещи.

Футболът на първо място е създаден за привържениците. Тяхното място е на трибуните. Направете правила и не ощетявайте тези, които ги спазват!“, заявяват от Националния клуб на привържениците на Левски. /БГНЕС

- реклама -