привърженици "Левски" фенове, среща премиер Борисов управление футбол

Феновете на „Левски“: Моделът, по който се управлява футбола е грешен

Футболът се управлява по погрешен модел и води до там където се намира „Левски“ рано или късно.

Това заяви Степан Хиндлиян от Национален клуб на привържениците след срещата при премиера Бойко Борисов.

Ще помислим по предложението на премиера Борисов за акциите. Преди време Спас Русев също ни караше да си вземем акциите – ние не сме ги взели, посочи той.

От една седмица насам говоря, че нещата, които се случват вкарват феновете на първа линия в тази игра, отсече той.

Не зависи от министър-председателя или от неговите колеги, а зависи от мажоритарния собственик това нещо. Друг е въпросът дали това нещо е работещо или не, коментира още Хиндлиян.

Той допълни, че „Левски“ е стабилизиран в последната година, но, от друга страна, е ясно, че може да бъде разклатен във всеки един момент. Не е ставало въпрос кой е виновен и кой е невинен, допълни той.

Немалка част от медиите от сутрин до вечер се занимават с това, че ние ще излезем и ще правим от сутрин до вечер бунтове. Но ние няма да правим каквото и да било в защита на корпоративни интереси. Да, имаше левскари, които на срещата с Васил Божков заявиха, че ще се взимат крайни мерки, смята още Степан Хиндлиян.

Левски е политически заложник от поне 6-7 години и това го виждаме от различни ръководства.

Това заяви Адриян Попов.

Това няма как да стане без съдействието на управляващите. Зададох конкретни въпроси – случайно ли е, че събитията съвпадат с проектозакона на Валери Симеонов, не е ли той противоконституционен и няма ли да доведе до загуби от евентуални искове. Беше ми казано, че ще се провери дали е противозаконен. Навързвайки всичко, което се случва, това няма как да стане без държавата да го допусне. За първи път от 6-7 години има собственик, който заявява, че той е собственикът и че парите са негови, заяви още Попов.

За голяма част от левскарите им омръзна любимият клуб да е разменна монета в политически и икономически игри. Това за N-ти път е поредната схема, свързана с любимия ми отбор. Застанах срещу това нещо в качеството си на гражданин. Подкрепям това ръководство и начина, по който се управлява клубът, допълни той.

Като фен смятам, че ние трябва да изразяваме протеста си на стадиона, когато 20 хиляди напълнят стадиона по определена тема, това е част от проблема.

Когато хората са будни, имат мнение и го отстояват, тогава няма да се случват такива неща, каза още Попов.

По думите му на представителите са показани цифри и им е казано, че прокуратурата ще се намеси, ако има закони в ущърб на държавата.

Даниел Стрезов от тръст „Синя България“ заяви, че моделът, по който се управлява клубът, е сбъркан.

Трябва да се работи усърдно, за да се промени той. Срещнахме разбиране от премиера, че този модел не е устойчив. Ние сме убедени, че трябва да дадем безрезервна подкрепа и това ще трябва да се случи на стадиона, посочи той.

Осъзнаваме, че моделът е грешен и че той няма да се промени от днес за утре. Това ще изисква всеотдайна подкрепа и то ще се случи на единственото място, което е стадионът.

Илия Христов от сдружението „Сини сърца“ посочи, че вярват на сегашното ръководство, че води клуба в правилна посока.

Дали бизнесът е законен и правилен, не можем да кажем – не сме разследващи органи или прокуратура. Не разбирам от документите, които ни показаха горе, допълни Христов.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -