ФБР в дома на Анджелина Джоли заради развода й с Брад Пит

Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за обстоятелствата около скандала между Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им, съобщи ТАСС.

Двама агенти от ФБР са посетили актрисата в дома й в Малибу и са разговаряли с нея и децата й повече от три часа.

ФБР разпитва за инцидента със сина им Мадокс

Те уточняват фактите и събират свидетелски показания, за да започнат разследване, като се интересуват по-специално какво се е случило в самолета след приземяването му в Минесота. ФБР определя сферата на юрисдикцията на властите на щата в делото.

За инцидента се разбра благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията на Лос Анджелис. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит.

Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина Джоли успяла да застане между тях.

Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс и не са забелязали по тялото му следи от удари.

Мадокс обаче не желае да се среща с Брад Пит, съобщи Контактмюзик. Той е отказал да се види с баща си заедно с другите деца в събота. Тъй като е на 15 години, Мадокс вече има право сам да избере с кого да живее след развода.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия.

Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата наАнджелина Джоли.

- реклама -