Бранджелина

ФБР ще разследва Брад Пит за малтретиране на децата

ФБР ще разследва холивудския актьор Брад Пит за малтретиране на общите им деца с Анджелина Джоли. Това предаде Асошиейтед прес.

Обмисля се възможността за започване на собствено разследване във връзка с появилите се съобщения в медиите, че Пит е тормозел 6-те деца, потвърди говорителят на ФБР Лора Емиръл.

Брад Пит е обвиняван, че по време на пътуване с децата и съпругата си Анджелина Джоли, е „загубил контрол“, проявил е грубост, както вербално, така и физически, по отношение на децата.

По-рано информационен портал TMZ съобщи, че разследване срещу Пит е започнала полицията в Лос Анджелис. В последствие обаче оттам отрекоха тези твърдения.

Преди няколко дни светът беше шокиран от новината за края на Бранджелина. Стана ясно, че Анджелина Джоли е подала документи за развод, като посочва като причина за решението си „непреодолими различия“ между двамата. Актрисата настоява за пълно попечителство над 6-те деца. На Брад Пит ще бъде позволено да ги посещава децата по всяко време и да участва във взимането на всички важни решения.

Най-бляскавата холивудска двойка се разделя след 12 години заедно и 2 години брачен живот.

- реклама -