Анджелина Джоли и Брад Пит деца развод

ФБР оправда Брад Пит по обвиненията в насилие срещу сина му Мадокс

Американският актьор Брад Пит, който се развежда с Анджелина Джоли, бе оправдан по обвиненията, че се е държал жестоко към едно от децата си по време на полет, съобщи ФБР.

Обвиненията бяха свързани с инцидент с 15-годишния син на двойката Мадокс. Простъпката на Пит станала през септември по време на полет между Франция и Лос Анджелис. Антуражът на Джоли твърдеше, че актьорът е ударил тийнейджъра.

„В отговор на обвиненията за действияпо време на полет на Брад Пит и децата му, Федералното бюро за разследване извърши преглед на обстоятелствата на инцидента и няма да продължи разследването“, съобщи ФБР в изявление.

Петдесет и две годишният актьор, който заедно с Анджелина бе половината от най-интригуващата двойка в Холивуд „няма да бъде обект на никакви обвинения по този въпрос”, уточни ФБР. Това е втора победа за Пит, който вече бе оправдан от службите за закрила на детето.

Джоли, която е на 41, подаде молба за развод през септември, позовавайки се на непреодолими различия. Тя иска пълно попечителство над шестте им деца, докато Пит иска то да е съвместно.

Според извънсъдебно споразумение, постигнато с посредничеството на социалните служби, актрисата засега има пълно попечителство над децата. Три от тях, сред които и Мадокс, са осиновени. Всички те живеят в момента в под наем в къща в Лос Анджелис.

Брад Пит има право на посещения под контрола на психотерапевт.

Звездната двойка – наречена „Бранджелина“ – сключи брак във Франция през август преди две години. Двамата живееха заедно от 2004 г. насам.

- реклама -