Фандъкова: В София продължаваме да работим с бързи темпове – промяната в града е безспорна

В София продължаваме да работим с бързи темпове – промяната в града е безспорна. Това заяви в изложение пред партията кметът на София Йорданка Фандъкова на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ

Вчера проверихме строителството на метрото, на това е впечатляващ проект, който променя голяма част от нашия град. Със средствата от бюджета и с личната подкрепа на г-н Борисов работим по него и вървим напред. Разширихме софийския Околовръстен път, вече са готови проектите за разширението на Южната дъга.

Изградихме много детски градини – истински дворци, изградихме 150 км канализация и 300 км водопроводи, отворихме нови музеи, ремонтираме паркове, запазваме културно-историческото наследство. Всичко това променя качеството на живот на хората, обобщи Фандъкова. И отдаде дължимото за тези успехи на екипната работа и партньорството с правителството и с народните представители.

Тя спомена, че в тази активност се допускат и грешки – никога не съм крила проблемите, важното е, че изисквам те да бъдат отстранявани, добави кметът. Трябва да сме с отворени очи и уши за критиките, но трябва да си вършим и работата отговорно, посочи Фандъкова.

Тук можете да гледате ВИДЕО от конгреса

 

- реклама -