Фандъкова

Фандъкова след победата: Чух гласа на хората, ще изпълня всичко обещано в кампанията

Благодаря на всички гласували днес. Те показаха, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения, които не бяха малко през последните дни. Това заяви избраната за нов кметски мандат в София Йорданка Фандъкова.

„Искам да кажа, че аз разбирам това, което ми се каза на тези избори – хората очакват работа, но и промяна. Всичко, което обещах в кампанията ще бъде изпълнено“, категорична бе кандидата на ГЕРБ.

Тя е готова да работи с останалите десни формации в СОС

„Групата на ГЕРБ и СДС в СОС ще е най-голяма. С гласовете си днес десните хора показаха, че не бягат от най-важните ценности за града. Ще водя преговори с десните за дейностите и политиките, имаме съвпадения в много сфери„, обясни Фандъкова.

Новият-стар кмет ще търси подкрепа както от общинските съветници на ВМРО, така и от тези от „Демократична България“.

„Обявих, че ще променя структурата на общината и ще го направя преди да представя бюджета за следващата година. Новата структура ще бъде с персонални промени в управлението“, посочи още Йорданка Фандъкова.

Запитана дали е готова да даде някакъв пост на основния си съперник Мая Манолова, спечелилата изборите заяви, че не е чула нищо рационално от нея. Колкото до Борис Бонев, тя обясни, че като общински съветник тя ще работи с него в сфери, в които имат съвпадения.

- реклама -