Андре Гомеш, Евертън

Евертън потвърди кошмарната травма на Андре Гомеш

Полузащитникът на Евертън Андре Гомеш ще бъде дълго време извън терена заради сериозната травма, която получи в двубоя с Тотнъм. Официалният сайт на карамелите потвърди, че той е с тежко счупен десен глезен и му предстои операция.

Веднага след като бе изнесен на носилка от терена, португалецът е бил откаран в болница.  Там са потвърдили кошмарната диагноза.

До инцидента с Гомеш се стигна след нарушение на Хюн Мин Сон, което не беше чак толкова грубо. При падането обаче португалецът стъпи накриво, а в него се вряза и защитникът на гостите Серж Орие. Хюн Мин Сон получи директен червен картон за нарушението. Евертън пък изравни в седмата минута на добавеното време.

„Печелиш, губиш, но нищо от това няма значение, когато се случи нещо подобно. Предпочитам да не бях вкарвал гол, но да не се беше стигало до този момент. Ще се върнеш по-силен, братко и ние ще те чакаме“, написа автора на гола за сините Ченк Тосун. „Беше ужасно в съблекалнята. Някои играчи почти плачеха. Той беше в шок. Очите му бяха шиорко отворени, крещеше, ревеше и пищеше. Опитах се да му помогна, но нямаше как“, добави Тосун.

Сюн Мин Сон

Деле Али: Сон плачеше в съблекалнята

„Не видях какво се случи, но видях реакциите на останалите и просто не исках да гледам повече. След мача Сон плачеше в съблекалнята. Беше покъртен. Той е един от най-добрите хора, които познавам и беше облян в сълзи“, обясно авторът на гола за Тотнъм.

 

- реклама -