Ева Мендес

Ева Мендес не се виждала като майка преди да срещне Райън Гослинг

В интервю за списание „Women’s Health“ Ева Мендес изненадващо разказва за Райън Гослинг и двете им деца.

На 45 години Ева Мендес изглежда по-смирена от всякога в ролята си на майка. Тя е на корицата на броя от този месец на американското списание „Women’s Health““. Повод за нея да сподели някой неща за нейния партньор Райън Гослинг, с когото е във връзка от 2011 г. насам, но и да разкаже за двете си малки момичета: Есмералда на 4 години и Аманда на 2 години. На въпроса защо е станала майка, Ева Мендес естествено отговоря: „Райън се появи. Искам да кажа, че се влюбих в него. Имаше смисъл да има… не само деца, но тези деца“, казва актрисата.

Почувствах липса на амбиция, след като се появиха дъщерите ми

Днес, след като дъщерите и са пораснали, актрисата обяснява, че е преживяла трудно първите месеци: „За да бъда честна почувствах липса на амбиция, след като се родиха дъщерите ми. Едва наскоро започнах да излизам от режима за оцеляване. Най-накрая отново се почувствах като истински човек“.

Ева Мендес все още може да разчита на присъствието на близките си, за да й помагат в ежедневието.„Ние много се подкрепяме една друга. Майката на Райън, майка ми, сестрите на Райън и моята. Това е като едно село, което ни помага. Аз изключително много уважавам самотните майки, които правят това сами”, продължава тя.

Запитана за образованието на дъщерите си, Ева Мендес обясни: „Нямахме много пари, когато бях млада. Майка ми винаги ни казваше: „Винаги ще има хора, които ще имат по-малко от нас“. Тя ме накара да разбера това много млада“. Лекции, които младата жена сега възнамерява да предава на двете си дъщери: „Те никога не са ме виждали да се подготвям за събитие. Никога не са ме виждали на работа. Аз съм просто мама. По-щастлива съм, че съм просто мама“, разказва още тя.

Миналия март тя сподели пред „Extra“, че е „строга по отношение на хранителния им режим, начина по който се обличат и часът, когато си лягат да спят“.

- реклама -