Анджелина Джоли

Ето защо Анджелина Джоли трябва да се превърне в новата Ви модна муза

Стилът на холивудските грандами обикновено включва много експерименти, привлекателни цветове и поразителни силуети. В края на краищата това е модна игра с високи залози във филмовия свят.

Възможността актриса да спечели награда за най-добро облекло през последното десетилетие се оказа също толкова важно, колкото и нейната автобиография.

Откакто Анджелина Джоли по-често влиза в ролята на продуцент или режисьор, тя до голяма степен сменя тоалетите за червения килим с луксозен пуристки гардероб. Този стил на първо място е удобен, скромен, но уверен (особено важно, предвид събитията с Брад Пит) и реалистичен.

модна

 

На премиерата на The Breadwinner, най-новия филм на й за младо афганистанско момиче, което се облича като момче, за да помага на семейството си, Джоли се появи в делови стил с бяла рокля, дело на руската дизайнерска Ulyanna Sergeenko. Тоалетът беше съчетан с диамантена брошка и бежови обувки на ток.

Предпочитанията на Анджелина Джоли за ежедневно облекло са в деликатна палитра от неутрални нюанси. Преди няколко дни актрисата посети Академията за момичета лидери в Лос Анджелис, облечена в черна права пола и бяла копринена риза. Стилът на Джоли включва няколко главни елементи, които тя периодично може да повтаря. Нейните големи, лъскави  слънчеви очила добавят необходимата доза холивудски блясък.

модна
Снимка: The Telegraph

Миналият месец Анджелина изразява отдадеността си към минимализма в бежово боди, пола, падаща над глезените и дълга жилетка, дело на дизайнера Ryan Roche. Като аксесоари актрисата и режисьор избира червена чанта с дълга дръжка Valentino и разбира се – тъмни очила.

модна
Снимка: The Telegraph

Естествено, тоалетите на Анджелина Джоли са от луксозни колекции и цените им са доста високи. Но това не означава, че не може да направите своя репрезентация в холивудски стил с много по-малко пари.

Луксозният пуризъм е на мода още по времето на Катрин Хепбърн и Каролин Бесет Кенеди, много преди Джоли да го открие. Но защо се завръща като начин на обличане точно сега? На първо място, защото е като антидот за всички цветове, принтове и материи навън. Също така, независимо дали сте майка на шест деца, продуцент или посланик на добра воля на ООН, приготвянето сутрин е много по-лесно, дори ако трябва да „браните“ кремавата си блуза от лепкави пръсти на капки кафе.

Източник: The Telegraph

- реклама -