Бил Гейтс

Ето с кой прекарва времето си Бил Гейтс след развода

Тъй като Бил и Мелинда Гейтс неочаквано обявиха развода си на 3 май след 27 години брак, мнозина се чудеха къде е „скрит“ съоснователят на „Майкрософт“. Свикнал на публичност през последната година, за да стане референтен по отношение на прогнозите, свързани с коронавируса, образът на Гейтс изчезна за една нощ, без следа. Въпреки това, след повече от десет дни, без да има новини за мистериозното му местонахождение, най-накрая стана ясно къде и при кого се приютява магнатът след раздялата си, пише списание „Hola“.

Базиран в град Медина, Вашингтон, където притежава имение на стойност над 100 милиона евро вторият най-богат човек в света е в Ню Йорк, прекарвайки няколко дни в компанията на своя дъщеря Дженифър, която изглежда се превърна в най-доброто лекарство за бизнесмена след разпадането на брака му.

Местонахождението му е разкрито от самата Дженифър, която сподели в социалните си мрежи снимка с баща си, на която може да се прочете: „Нищо по-добро от качествено прекарване на времето с членовете на семейството“. На снимката е усмихнат Бил, който носи къси панталони и синя риза поло, позира прегърнал дъщеря си, докато куче се скита пред тях.

Дженифър, която е в трескава подготовка за сватбата си с ездача Найел Насар, говори за развода на родителите си часове след публикуването на изявлението, казвайки: „Благодаря ви за разбирането, че се нуждаем от поверителност, докато се ориентираме към следващите етапи от нашия живот. Както останалите членове на семейството, така и аз в момента търсим най-добрия начин да асимилираме този труден за нас период и бихме оценили личното пространство, за да го направим спокойно. Вече от лично свое име Дженифър споделя, че още не може да се справи нито с процеса, нито със собствените си чувства. „Моля, имайте предвид, че вашите думи и насърчение означават много за мен“, казва тя.

- реклама -