Кендъл Дженър Кардашиян
Кендъл Дженър

Ето причината топ моделът Кендъл Дженър да не участва в месеца на модата

Топ моделът Кендъл Дженър не взе участие в нито едно дизайнерско ревю по време на месеца на модата. Тя се появи единствено като наблюдател на представянето на Adidas Original в Ню Йорк.

Това не е обичайно, имайки предвид, че Кендъл, Джиджи и Бела Хадид участват в ревюта във всички градове по време на месеца на модата.

Из медиите заваляха спекулации относно причината – според някои Кендъл решава в последния момент в кое шоу да участва според възнаграждението, други твърдят, че е заета с различен работен ангажимент, а за трети причината е просто нуждата от почивка след тежката 2017 г.

В началото на модния месец в Keeping Up With the Kardashians, документална поредица за живота на семейство Кардашиян-Дженър, се намеква, че стресът е главната причина Кендал да откаже участие в ревютата. Моделът получавал панически атаки и появата й на модния подиум би била предизвикателство.

В епизода Кендъл, която отново е получила пристъп в Лос Анджелис, говори с майка си Крис Дженър по телефона. Пред камерите Крис обяснява, че дъщеря й страда от безпокойство и се претоварва с всичките ангажименти, които е поела. Паническите атаки на Кендъл се влошавали, когато седмицата на модата наближи и й се налага да пътува често.

Източник: ELLE

 

 

- реклама -