обещание, изпълнение, зодии

Ето представителите на кои зодии най-честно не спазват обещанията си

Ужасно е да нарушаваш обещания, защото така предаваш доверието на някого. Не всички го правят нарочно, но това не намалява болката и не лекува обидата. Ето кои зодии обещават повече отколкото биха могли да направят.

Везни

Везните са кантар – винаги се колебаят и стоят между двете решения. Като цяло не обещават неща често, защото се познават и знаят крайния резултат. Но когато везната обещае нещо, може пред вас да е наистина много убедителна и да ви измами, че ще го изпълни. Това са празни обещания. Те дори рядко имат намерение да го направят, просто го казват на думи.

Стрелец

Никога не вярвайте на Стрелец, който ви каже, че ще направи нещо и с който си обещаете нещо. Тези знаци дори не знаят какво значи думата „обещание“ в повечето случаи. А дори да знаят, просто не им пука толкова и не създават толкова продължителни и здрави връзки, че да го изпълнят. Правят каквото си искат.

Близнаци

Случва се близнаците да изпълнят каквото са обещали. Просто го правят толкова късно, че ви изглежда подигравателно и обидно. Вече няма никакъв смисъл от това. Като цяло те са хора, които трудно се справят със срокове, не помнят такива неща и за тях обещанията са като товар.

Телец

Те са толкова заети със своите дейности и задачи, че не осъзнават, че са обещали нещо. Или просто не осъзнават, че това нещо е било толкова важно за вас. Обещават неща, докато са погълнати от работа и въобще не мислят за последствията. Не могат да повярват, че някой може да приеме обещанията и хорските думи толкова сериозно, затова им е дори смешно.

Водолей

Правят обещание и после го нарушават грубо. По най-болезнения за близките си начин. Това е предателство, но самите водолеи не го приемат така. Не вярват в доверието, в безкористната близост, не вярват, че самите те може да разчитат на някого, затова и постъпват така. Имайте едно наум като им споделяте.

- реклама -