Мистър и мисис Смит, нова версия, актьори

Ето кой ще изиграе новите „Мистър и мисис Смит“

Чернокожият актьор и рапър Доналд Глоувър и британската феминистка и сценаристка Фийби Уолър-Бридж сменят Брад Пит и Анджелина Джоли в сериал по известния блокбастър на двойката “Мистър и мисис Смит”.

Филмът събра двамата най-обичани супер звезди на Холивуд на екрана и в живота.

Игралният филм с Пит и Джоли излезе преди повече от 15 години, направи близо половин милиард долара глобално и стана любимо заглавие на заинтересованите на тема “Бранджелина” медии и фенове.

Днес двамата са разделени след множество скандали и противоречия, а историята ще бъде преразказана от политически коректен ъгъл.

Римейкът, който се снима във формат на сериал, трябва да излезе през 2022 г.

Режисьор ще бъде Франческа Слоун, известна с работата си по „Фарго“, StartUp и др. Според сюжета главните герои – съпрузите Джон и Джейн, тайно един от друг работят като наемни убийци. В един момент всеки от тях получава поръчка да ликвидира другия.

Доналд Глоувър е сред озвучаващите римейка на анимацията „Цар Лъв“ заедно с Бионсе, Джеймс Ърл Джоунс, Джон Кани, Кигън-Майкъл Ки и Чиветел Еджиофор. В световния боксофис филмът събра 1 милиард и 656 милиона долара при бюджет 260 милиона долара.

- реклама -