Готи

Ето кой ще е мандатоносител на партията на Божков

Едва ли не сте срещали този плакат по време на кметските избори през 2019-та. Георги Георгиев „Готи“ бе сред най-обсъжданите фигури в предизборната кампания, след като се пусна дибидюс гол, прикривайки интимната си област с тиква.

Сега се разбра, че именно той е човека, преотстъпил партията си, за да я използват хората на бизнесмена Васил Божков за парламентарния вот. „Българско лято“ не можа да се регистрира за участие в изборите, защото прокуратурата оспорва решението за вписване на партията, като през това срокът за подаване на документи в ЦИК изтече.

Готи е лидер на Българско национално обединение (БНО). На последните избори за евродепутати той направи нещо подобно, като тогава издигна за евродепутат Евгения Банева, а после публично се отказа от решението си и призова хората да не гласуват за нея.

Партия БНО има за цел да предложи ЕКСПЕРТНО управление, както и нова алтернатива за оцеляването на България“, се посочва в партийната платформа.

Освен партиен лидер, Георги Георгиев „Готи“ е и фолк певец.

Като особено скандален се смята клип към негова песен с гола булка, сниман пред храм-паметника „Александър Невски“.

В него ексцентричния певец също така пие шампанско от обувката на плеймет моделката, която е в ролята на булката.

Днес Готи съобщи че Българско национално обединение ще е мандатоносителят на партията на Васил Божков. „Даваме 100% от нашия мандат на гражданска платформа „Българско лято“, обяви той.

 

- реклама -