Ето кои зодии направо не могат да се дишат

Има хора, които се разбират с поглед. Има и такива, чиито срещи не могат да минат без да си разменят остри реплики или да си стрелната поразяващи погледи. Ето кои са трите двойки зодии, които се мразят най-много. Причините за разногласията могат да бъдат от всякакво естество, но изходът от развоя на нещата е един и същ – и двамата си тръгват с не много топли чувства.

Рак и Скорпион

Ракът е с кротък характер, спокоен и трудно нещо може да го извади от равновесие. За него щастието може да бъде в скромната, но вкусна вечеря у дома. Скорпионът е пълната му противоположност – той се води от емоциите, не разбира начина на мислене на домошаря. Затова и при срещата си с Рака се опитва да му обясни колко грешен е мирогледът му. Но Ракът винаги намира как да отстои своята позиция. Когато се почувства уязвим Скорпионът  удря бавно, но сигурно. Неговото най-силно оръжие е безразличието. Връзката между Скорпион и Рак бързо се разпада.

Овен и Риби

Овенът си има собствени закони, по които живее. Той е активен, отстоява принципите си твърдо, понякога вироглаво. Рибата е спокойна, последователна, готова на компромиси – затова и двата знака трудно могат да се слеят в едно цяло. И по-скоро Овенът ще е този, който ще се опита да властва във връзката и да промени Рибата, която не си пада по излизането от коловоза. Така че дълбоките отношения между представителите на Овен с Риба трудно ще процъфтят.

Стрелец и Лъв

И двата зодиакални знака са силни характери. Лъвът обича да доминира и последната дума винаги да е негова – без значение дали става въпрос за взаимоотношения в работата или у дома. Стрелецът пък не обича да бъде контролиран, той обича свободата и да е сам господар на себе си, който слуша само собственото си „Аз“. Той не би използвал някакви романтични подходи, за да спечели Лъва. Представителите на двата знака няма да се поколебаят да се изправят в директен сблъсък при всяка възможност, и никой няма да е готов да отстъпи. Затова и връзката между представителите на тези зодии са трудни и обикновено кратки и бурни.

- реклама -