прелюбодейци, измама, зодии,изневяра

Ето кои са ТОП 5 на „серийните“ прелюбодейци в зодиака

Има хора, които могат да изневерят веднъж, но има „серийни“ прелюбодейци, за които концепцията за вярност и моногамия е неизвестна.

Могат ли обаче тези хора да се променят?

Може би, но трябва да се има предвид, че този тип индивиди са патологични в „измамите си“ и не са в състояние да кажат истината, да контролират желанията си или да бъдат верни.

Ако определен зодиакален знак има склонност да бъде сериен прелюбодеец, бихте искали да знаете, така че да сте наясно с всички предупредителни знаци.

Ако те не са в състояние да бъдат верни, ще намерят всички начини да оправдаят поведението си. Те рядко са директни и честни, тъй като патологичния прелюбодеец обича да държи възможностите си в тайна.

Има редица признаци, че някой изневерява:  няма да отговоря на своите СМС/ текстови съобщения/ или обаждания пред партньора си. Нещо повече: може дори да обвини партньора си в изневяра като превантивен удар.

Едно е сигурно – повечето серийни прелюбодейци са станали толкова добри в изневярата, че тя много лесно им се отдава. Стигат до там, че дори не забелязват ефекта, който изневярата им оказва върху други хора!

Ето и топ 5 на най-склонните към изневяра зодии:

Близнаци

Близнаците мразят, когато отношенията станат прекалено удобни, а животът твърде рутинен. Когато това се случи, могат да бъдат изкушени да изневерят. Праволинейната ангажираност към един човек не е лесна за тях и те биха искали да имат малко повече гъвкавост.

Близнаците мразят да скучаят и ако в живота им няма вълнение, те ще излязат извън връзката и ще се сдобият с нова. Хубавото е, че ако Близнаците изневеряват, те ще компенсират това с екстра доза привързаност и огромна щедрост към постоянния си партньор.

Везни

На Везните им е много лесно да изневеряват, защото те са в състояние да „рационализират“ процеса до такава степен, че да не изпитват прекалено голяма вина за това. Ако са били самотни или партньорът им не е прекарвал достатъчно време с тях, Везните ще намерят някой да допълни това, което не получават от партньора си. Везните просто се забавляват и партньорът им трябва да може да разбере това.

Везните не са глупави, но често не разбират защо изневярата е проблем. Те не се опитват да наранят никого умишлено. Честно казано, може да бъде предизвикателство за Везните, които обожават красотата, да се противопоставят на хубаво лице.

Лъв

Лъвът трябва да бъде център на вниманието и ако не получи необходимото внимание от партньора си, те ще изневерят. Лъвът има много възможности за избор, когато става дума за хора, които ги обожават и искат да бъдат с тях.

Всеки път, когато Лъвът изневерява, той е убеден, че това ще е за последен път, но се оказва, че може да има множество последни пъти. Въпреки това, след като намерят човека, който перфектно им пасва, те са в състояние да останат верни.

Риби

Рибите са изключително чувствителни и предпочитат да не наранят никого, така че ако не са щастливи в отношенията си, вместо да причинят на партньора си болка, като се разделят с тях, Риби ще изневерят. Рибите се влюбват и разлюбват толкова бързо, че е трудно да се издържа темпото.

Те обичат да бъдат влюбени и им е приятно да го показват. Много е вероятно Рибите да се влюбят от пръв поглед, дори ако вече са в сериозна връзка. Ако бъдат хванати да изневеряват, ще се почувстват ужасно и ще се защитят, но това не означава, че няма да бъдат отново неверни.

Водолей

Водолеите са склонни водят нетрадиционен начин на живот и не винаги се стремят към нещата, защото така винаги са се правили. Те обичат да разклащат из основи стереотипите и по този случай новите връзки са идеални за тях.

Водолеите харесват хората и са привлечени от техните уникални качества и понякога изразяват възхищението си чрез изневяра. Не че не обичат партньора си, просто обичат и всички останали.

- реклама -