Най-влюбчивите зодии са …

Някои хора се влюбват толкова бързо, че сами не могат да разберат как успяват да отворят сърцето си за някого още след първите срещи. Да си влюбчив си има своите предимства, но и недостатъци.

Ето представителите на кои зодии са най-влюбчиви и сами преценете как да действате с тях.

Телец

Телците са прагматични, винаги здраво стъпили на земята, упорити и много последователни в постигането на целите си. Но когато с намесят чувствата – нещата могат да се объркат. Телците искат всичко да се случи много бързо. С тяхната артистичност лесно привличат вниманието към себе си. Но както бързо могат да запалят някоя искра – така и да я прехвърлят към някой друг. Тяхната цел не е да наранят някого, а да задоволят собствените си потребности от емоции. За да задържите по-дълго Телец до себе си – бъдете изобретателни.

Близнаци

Близнаците обичат да им показват, че са желани. Затова и обичат да флиртуват. Понякога при тях неусетно флиртът прераства в по-обвързваща емоция. Ако наистина усетите как да ги цените – те няма да имат нужда да търсят другаде любовта. Близнаците могат да се влюбят много бързо, но това не означава, че чувствата им няма да са истински и дълбоки – просто се доверяват на шестото си чувство, че това е човекът за тях – попаднали са в точното време на точното място с точния човек.

Рак

На пръв поглед Раците изглеждат по-затворени, обмислящи всяка своя стъпка. Но това не означава, че са безчувствени. Напротив – те са много емоционални и когато се влюбват истински – е за дълго. Те са стабилни за любовната връзка, отдадени са и се грижат за половинките си. Държат обаче да получат същото в замяна и трудно биха приели, ако човекът до тях не е сигурен в чувствата си или им изневери.

Стрелец

Стрелците бързо се палят както за хубаво, така и за лошо. Тяхната пламенност се прехвърля и във връзките им. Отдават се напълно и наистина отварят сърцето си. Проблем в отношенията с тях може да се окаже, че колкото бързо се влюбват, толкова и бързо могат да загубят интерес. Те не спират да обичат човека до себе си, но се притесняват от по-сериозно обвързване. Стрелците имат нужда от чести авантюри и промени във връзките. Ако успеете да избягате от рутината – с тях животът може да бъде наистина прекрасен.

- реклама -