деца

Ето кои са най-богатите звездни деца

Броят на милионерите и милиардерите продължава да се увеличава всяка година. По-голямата част от богатството, което притежават родителите, обикновено се прехвърля на децата и те забогатяват още преди да са стъпили в училище, камо ли да са станали тийнейджъри. Докато възрастните обикновено доминират в списъка на богатите хора в света, немалко деца също са част от него. Някои благодарение на лични усилия, постижения и награди, а други заради наследство от родителите си.

Принц Джордж – 1 милиард долара

сн. БГНЕС

Едва на 6-годишна възраст принц Джордж-Александър-Луис, първородният син на херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин, е най-богатото дете в света към 2020 година. Богатството му е резултат от това, че е роден в кралското семейство. По-малката му сестра принцеса Шарлот също е сред децата милиардери. На това му се казва да си роден със сребърна лъжичка.

Фийби Адел Гейтс – 1 милиард долара

Дъщерята на Бил Гейтс Фийби не е сред познатите лица на знаменитостите. Причина за това е скромният начин на живот, който се опитват да водят родителите й. Лицето й остава скрито далеч от светлината на прожекторите през повечето време, затова и няма много информация за нея. Въпреки че не е най-голямото дете в семейството, тя ще наследи по-голямата част от богатството на родителите си. С нескромните 1 милиард долара в банковата си сметка, Фийби се нарежда в списъка на милиардерите, преди да е навършила 18 години.

Блу Айви Картър – 1 милиард долара

сн. БГНЕС

Със сигурност няма по-добър и лесен  начин да забогатееш от това, да се родиш в заможно семейство. Блу Айви е късметлийско дете, родено в проспериращото семейство на Бионсе и Джей Зи. Смята се, че богатството на 8-годишното наследница е над 1 милиард долара и продължава да расте.

Сури Круз – 800 милиона долара

Сури е част от списъка на милиардерите с любезното съдействие на богатите си родители Том Круз и Кейти Холмс. Както при повечето деца на знаменитости, средствата й ще се увеличат със завещанието на родителите й. Сури се радва не само на богатството си, но и на хиляди последователи в социалните си мрежи.

Нокс Джоли-Пит и Вивиан Джоли-Пит – 200 милиона долара

сн. БГНЕС

Нокс и Вивиан са близнаците на известните личности Брат Пит и Анджелина Джоли. Богатството на децата започва да се трупа още с раждането им. Първата им снимка, продадена за 1 милион долара, е най-скъпо продаваната снимка на деца до момента. Освен техния личен принос, голяма част от финансовите им възможности се дължи на неуморната работа на родителите им.

Еми и Максимилиан Мюниц – 200 милиона долара

Близнаците Еми и Максимилиан са сред най-богатите деца отново благодарение на своите родители – Дженифър Лопес и Марк Антъни. Децата са обект на медиен интерес още от раждането си. До голяма степен това е така, заради популярността на майка им Дженифър Лопес, която е една от най-обичаните американски изпълнителки. Общото богатство на близнаците е на стойност 200 милиона долара.

автор: Мария Николова

- реклама -