Любимите храни на зодия Рак

Ето кои са любимите храни на зодия Рак

Трудно е да се каже категорично кои са любимите храни на зодия Рак. Защо?

Защото представителите на зодия Рак са едни от най-големите чревоугодници сред всички ни. Те обожават всичко, което са обичали да хапват в детството си.

От здравословна гледна точка в менюто им трябва да присъстват моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, защото тези продукти съдържат калциев хлорид. Ракът винаги е във вътрешен конфликт и той е подвластен на нервни разстройства, затова приемът на тези храни му действа успокояващо.

Ако познавате човек с тази зодия сигурно сте запознати с изискания му вкус.

Блюдата с морски дарове са едно от любимите му ястия. А ако разкрие романтичната си същност –той  вечеря на свещи на брега на морето, прохладен бриз и чаша бяло вино. Изненадите са неговата стихия, затова не винаги може да изрази идеите си „скъпо“.

Морски дарове

Раците обожават уюта на дома и в повечето случаи предпочитат магията от малките жестове.

Чрез различни анкети за малки и големи, успяхме да отбележим любимите храни на Раците.

  • Зеленчуците са неизменна част от менюто им. Те обичат да спортуват, затова изискванията им към храната са високи. Любимата им салата е зелената и не пропускат да започнат вечерята си с нея.
  • Пилето присъства почти всеки ден в менюто им, приготвено по разнообразен начин.

Зеленчуци

Категорично не могат без сладко

Представителите на тази зодия имат специално отношение към десертите.  Обичат  свежите плодове, според сезона. Но номер едно десерт за тях си остава шоколада и всички шоколадови изделия, без значение под каква форма са поднесени.

Шоколадова торта
Шоколадова торта

Източник: foodpanda

- реклама -