паника зодии страх

Ето кои пет зодии се паникьосват най-много по време на криза

Светът се бори с невиждана пандемия.

В държавите по целия свят бяха наложени немислими допреди месец мерки и ограничения за контрол на разпространението на коронавируса. Живеем в трудни времена, но ситуацията може да бъде още по-тежка за хората, които постоянно живеят на ръба на истерията.

Да, докато някои хора се държат, когато става трудно, други не могат да се похвалят с подобен героизъм. Те се чувстват стресирани повече от другите и не са в състояние да се опазят, когато нещата отиват по дяволите. Важно е да се разбере, че паниката и стресът понижава способността на организма ни да се бори срещу различни заплахи и инвация от чужди тела.

Характеристиките на зодиакалните знаци дават някои насоки за справяне със стреса и хаоса в живота.

Ето пет зодии, които не понасят кризите и трябва моментално да изключат своя паник бутон:

Риби

Типичните Риби имат емоционален коефициент за цял океан. Следователно, не би трябвало да е изненада, че те постоянно изпадат в паника за почти всичко около тях. От среща с непознат на улицата до родителска среща те имат склонност да се разстройват от най-малките неща. Този зодиакален знак има навика да се стресира от собствените си решения и постоянно да се намира в ситуацията на Сезиф. Тъй като е на ръба почти през цялото време, не можете да очаквате от този воден знак логика и рационалност, когато ситуацията стане наистина напечена.

Дева

Девата е учебникарски пример за борбен и изискващ перфекционизъм знак. Тези два атрибута сами по себе си са гаранция за хаос, ако едно нещо се обърка. За трудолюбив знак обикновено ситуацията е измислена в главата му и проблемът възниква, когато нещата не вървят по план. Тъй като този земен знак не е точно известен с това, че върви с потока, той започва да изпада в паника, когато нещата излязат от неговия контрол. Ситуацията се влошава от недооценяване на реалните обстоятелства, което подсилва вродената способност на Девата да се стресира от най-малките подробности и проблеми, нарушаващи първоначалния план.

Лъв

Изненадани ли сте, че в този списък попада Царят? Има обяснение! Известно е, че огненият знак на астрологията поема отговорността за ситуациите, особено когато изглежда, че те излизат извън контрол. Макар че в по-голямата си част те вършат доста добра работа, като пазят хаоса да превземе света, това се превръща в проблем за самите тях. Лъвът процъфтява от вниманието и похвалите и само мисълта, че няма да успее да спечели достатъчно признания за ситуация, която е отишла извън контрол (и няма нищо общо с тях), може да ги държи будни през нощта. В резултат, без значение каква е ситуацията, Лъвът поема върху себе си отговорността да направи необходимото, което го кара да изпада в паника през цялото време.

Близнаци

Близнаците са класически пример за това, което се случва, когато подчините емоциите си на нормата. Тъй като този знак е известен с поведението си, изковано на правилата и традициите, те не допускат колко хаотичен е понякога е светът вътре в главата им. Не много хора знаят това, но повечето Близнаци са истински омагьосани, дори когато излъчват невероятно хубави вибрации. В резултат, колкото и да се стараят да останат безхаберни, Близнаците имат склонност да се самонараняват, упрекват и тежко да преживеят кризата докато тя отмине.

Овен

Не се заблуждавайте от Овен, който ви изглежда спокоен и напълно рационален в момент на криза! Във всеки момент в този мозък бръмчат милион мисли за това, което може да се обърка. Овенът наистина трябва да се измъкне от главата си. Макар че силно изразеното им чувство за самосъхранение може да ги направят готови за пандемия, проблемът е, че ситуацията се умножава по 100 в главите им и това я прави апокалипсис, макар и далеч от действителността.

- реклама -