Ето кои части от женското тяло влудяват мъжете

Жените са готови на всякакви подвизи, за да привлекат мъжките погледи. Едни залагат на пластични операции, други на диети, трети залагат на това, което са. А ето на какво всъщност трябва да обърнат внимание жените, ако искат да влудяват някой мъж.

Косата – тя трябва да е свежа и с аромат, който да накара мъжа да поиска да я целуне. Мъжете обичат да сложат зад ухото небрежен кичур коса, падащ над челото, да прекарат пръсти и да усетят удоволствие от мекотата. Жест, който въздейства и на жените.

Очите – Не е задължително очите да са гримирани, за да потъне някой мъж в тях. Достатъчно е да казват онова, което не е изречено с думи. Важно е да могат да се усмихнат, но и да разпалват пожар.

Раменете и шията – Това наистина е един магнит за мъжете – части, които не пропускат да докоснат с устни и да усетят прекрасния аромат на женската кожа.

Пъпът – няма обяснение защо мъжете толкова много го харесват, при положение, че не е нещо, което не притежават … Може би им харесва да наблюдават кожата около пъпа, която настръхва, когато го докосват.

Извивките – тези на гърба, на ханша, на дупето … Формите привличат мъжете и ги карат да ги докосват.  А тези докосвания наистина наелектризират и мъжа, и жената.

Гърдите – няма мъж, който да не обръща внимание на точно тази форма на женското тяло. За всеки мъж те са нещо свято, което не може да се сравни с нито една друга част от женското тяло. Искат да ги гледат, да ги докосват с ръце, с устни… И противно на очакванията за мъжките желания – всъщност за повечето от тях размерът няма значение.

- реклама -