Ето какво трябва да направите през януари, ако искате годината да е успешна

Всяка година астролозите ни съветват за това – как правилно да започнем Новата година, за да бъде тя щастлива и успешна. Не забравяйте, че най-важен месец е януари

Според астролозите през 2018 година нашият живот значително ще се промени към добро, но за това трябва и ние да поработим. Като начало трябва правилно да започнем годината, а януари се явява пресечната точка. От това – как ще премине първият ви месец, зависи каква посока ще поеме животът ви през останалите 11.

Според астролозите сега му е времето да се разтоварите от излишната тежест, за да може по-бързо да вървите напред. Добре е да не се бавите, а незабавно да направите генерално почистване – не само на дома си и старите вещи в него, но и на хората, които ви спъват.

Изхвърлете и тези вещи, които ви навяват негативни мисли и спомени. Ако все пак държите да ги запазите, приберете ги в мазето или на тавана и никога не отваряйте тази ракла.

За да постигнете успеха, никой не трябва да ви пречи

Огледайте се в хората около себе си. Ако има такива, които ви пречат, незабавно се отървете от тях. Дори и тези раздели да се окажат болезнени. Ако нещата във връзката не вървят, по-добре пуснете половинката да си ходи. Така ще ви освободи място за нова любов. Не се залъгвайте с безполезни обещания.

Оставете миналото назад, за да имате по-широк кръгозор към бъдещето

Астрологите считат, че е важно да се забрави за старите обиди и неприятности – те са едни от главните препятствия в живота ни и не ни позволяват да вървим напред.

Дори и да сте разочаровани от това, което ви се е случило през 2017 година, не трябва постоянно да мислите за проблемите, а продължете с вяра в бъдещето.

Напишете си целите и желанията

Запишете това, което трябва да свършите или да постигнете, разпределете го по месеци и гледайте да спазвате графика.

Покровител на 2018-та ще бъде Жълтото земно куче

То е открито и добродушно животно, което непременно ще ви хареса. Но то препоръчва повече да обръщаме внимание на своите близки. Да бъдем заедно със семейството си не само по празници, а колкото се може по-често. Благодарете на своите приятели и роднини за помощта, която ви оказват. Може често да им правите дребни подаръци. И то не за друго, а защото ги обичате!

Ако отдавна сте искали да си смените работата, направете го през януари

Същото се отнася и за промени в любовта, местожителството, целия живот. Според астролозите най-добре е големите промени да се направят именно в този период. Така първо ще положите ново начало за годината и после ще имате достатъчно време до края й, за да постигнете своите мечти в цялото им съвършенство.

 

Но все пак астролозите казват, че тази година нищо няма да е спешно, затова ако сега не мислите, че е моментът, изчакайте подходящия

Така ще е по-добре, отколкото да сторите нещо необмислено. Премислете пак нещата, но ако сте уверени в желанията си, действайте. Промените ще ви донесат ползи, ако сте готови за тях.

- реклама -