Бионсе

Ето как се казват близнаците на Бионсе и Джей Зи

Загадката относно имената на новородените близнаци на Бионсе и Джей Зи май беше разгадана.

Според таблоида Ти Ем Зи най-чаканите бебета в американския шоубизнес ще носят имената Сър и Руми

До този извод е стигнало изданието, след като е разбрало, че поп дивата и рапърът са подали молба до американските власти за запазване на авторските права върху имената „Руми Картър“ и „Сър Картър“, за да не може никой друг да ги използва и да продава на техен гръб.

Таблоидът изтъква още, че документите за авторскоправна закрила са били подадени в понеделник – точно, когато стана ясно, че звездната двойка е отвела новородените си отрочета у дома, след като те бяха под лекарско наблюдение. Адресът за обратна връзка също съвпада с новия имот, в който семейство Картър се нанесе в началото на седмицата. Подобно заявление в Американската служба за патенти и търговски марки двамата родители бяха подали и за името на петгодишната си дъщеря „Блу Айви Картър“.

Двете имена обаче породиха множество спекулации за пола на бебетата, тъй като по-рано имаше информация, че те са момиченце и момченце. А сега и двете имена са мъжки.

Предполага се, че Руми всъщност идва от името на персийския поет, философ и суфистки мистик, който и до днес се слави като един от най-обичаните творци на Изтока. Името му дори се споменава в едно от парчетата на Джей Зи от последния му албум. Произходът на Сър също звучи като наименование на момче.

Раждането на близнаците бе едно от най-очакваните събития в американските лайфстайл среди. Затова и след като заветния ден дойде, всички световни таблоидни издания започнаха да се надпреварват за ексклузивна информация, свързана с новите попълнения на семейство Картър. За момента обаче Бионсе и съпругът й успяват да опазят всичко в тайна. Единственото, което успя да се изплъзне е полът на новородените бебета (момиченце и момченце) и фактът, че те са били поставени под наблюдение в най-голямата частна болница в Лос Анджелис, тъй като са се родили преждевременно. Имаше дори спекулации, че в болницата лекуват малките и от жълтеница.

- реклама -