Ето го шофьорът на камиона-ковчег с 39 трупа (снимки)

25-годишният Мо Робинсън е заподозреният за убийството на 39 души, които бяха намерени в камион в индустриален парк в Грейс, на трийсетина км източно от Лондон, съобщава Би Би Си. Той все още е в ареста и дава показания.

От снимките му във Фейсбук се вижда, че Робинсън често е около камиони като този, в който бяха открити телата на 39 души. Той е роден в с. Лорълвейл, Северна Ирландия. От публикациите му в социалната мрежа става ясно, че мъжът често пътува до Швеция и Дания.

сн. Фейсбук

Семейството на мъжа е заявило, че не са успели да се свържат с него след като разбрали за ужасяващата находка в камиона му. Близките му са потресени от новината. Брат му е заявил, че нито са се чували с него, нито знаят какво става.

Смята се, че температурата в хладилното ремарке може да достигне до -25 градуса. Ремаркето и каросерията бяха преместени от индустриалната зона на сигурно място.

Пипа Милс от полицията в Есекс заяви, че идентифицирането на жертвите остава „приоритет номер едно“, но се очаква да бъде „продължителен процес“.

- реклама -