сандали

Ето ги най-скъпите сандали в света! От чиста платина и инкрустирани с диаманти

Компанията за луксозни изделия The House of Borgezie създаде платинени сандали за 83 хиляди евро!

Кръстени на египетската владетелка Клеопатра, тези необикновени обувки както може да се сетите са напълно ръчна, ювелирна изработка.

Сандалите имат гаранция за вечност

Така де, едва ли някой иска да си купи толкова скъпи обувки и след един сезон да му се наложи да сложи в някой ъгъл, защото тока им се е счупил. Със сандалите Клеопатра това е изключено да ви се случи, защото те са изработени от патентован дизайн, който позволява притежателката им сама да сменя тока и подметката буквално за няколко минути.

От The House of Borgezie обясняват, че създаването на един чифт от тези сандали отнема приблизително 4 години, защото с платина се работи трудно и тя се обработва само при изключително висока температура. Клеопатри-те се изработват от екип висококвалифицирани златари и бижутери, специалисти в инкрустирането на диаманти.

Токът на тези обувки също е патентнован, под формата на лилия. Създателите му твърдят, че това го прави елегантен, но без да натоварва крака. Носенето на тези сандали ще превърне фигурата ви в елегантна статуетка, обещават от The House of Borgezie.

Както може да очаквате тези сандали няма как да си купите просто ей така в някой магазин. След предварителна уговорка, експерти от луксозния бранд ще ви посетят, за да вземат мерки от ходилото ви, след което ще ви поканят на специално място, за да пробвате подбраните от тях модели, които ще са съобразени и с вашата фигура.

Ако платината не е вашия метал, сандалите се предлагат и в бяло или жълто злато, като тяхната цена „пада“ на 71 хиляди евро.

- реклама -