Детинските лудории на Джъстин Бийбър му струват 80 000 долара

Джъстин Бийбър става голяма музикална звезда още в ранна възраст. Израстването често е трудно. А израстването с много пари и слава може да бъде още по-трудно. Известно време Бийбър сякаш беше изгубен. Превърна се от невинна тийнейджърска звезда в човек, който постоянно е в разрез със закона. А една незряла лудория му струва много. За нея разказва ДЕ24.

Джъстин Бийбър е открит на 13-годишна възраст и първият му албум „Моят свят“ е издаден, когато е само на 15 години. Този албум става платинен в много страни и Бийбър е на върха. Той счупи няколко рекорда, например за най-млад изпълнител със 7 албума, стигнал до номер едно в „Billboard Hot 200“.

Разбира се, както често се случва с хора, станали известни на млади години, Бийбър също става част от хулигантски прояви и скандали. За известно време лошото му поведение прави много повече заглавия, отколкото музикалния му талант. Би Би Си съобщава за признания от Бийбър за вътрешните си борби за овладяване на положението в емоционален пост в Инстаграм. Той заявява, че е незрял и че съдбата му е дала твърде много рано.

„Превърнах се от 13-годишно момче от малък град в любимец на целия свят. Милиони казваха колко много ме обичат и колко страхотен съм“, пише той. „Взех всяко лошо решение, за което можете да се сетите, преминавайки от един от най-обичаните и обожавани хора в света до най-низвергнатия, съден и мразен човек.“

Когато е 19-годишен, Джъстин започва да взима наркотици и животът му се превръща в хаос. През 2014 г. е арестуван няколко пъти за вандализъм и шофиране дрогиран.

Всичко изглежда доста зле за младата звезда, но за щастие той успява да промени живота си с подкрепата на хора, които го обичат.

И въпреки че преобръща живота си, младият творец все пак трябва да се изправи пред грешките от миналото. Отнема му много работа, за да възстанови връзките, които е нарушил, но това не е единствената цена, която трябва да плати. Една от неговите лудории му струва доста скъпо.

„Лос Анджелис Таймс“ съобщава, че по време на най-лудите дни на Бийбър през 2014 г., той и няколко приятели решават да вандализират къщата на съседа му. Тази класическа лудория е популярна сред тийнейджърите навсякъде по света, но целта на повечето деца не е имение за много милиони долари. Щетите са за колосалните 20 000 долара.

Собственикът на имението, който обвинява Бийбър, че го е наплюл, завежда дело. Тъй като щетите са за много пари, Бийбър е изправен пред сериозна присъда. За да избегне това, той не пледира „невинен“ срещу престъпния вандализъм. В крайна сметка съдът отрежда да плати на собственика на имението 80 900 долара и е задължен да посещава курсове за управление на гнева. Джъстин прави това и продава къщата си на Клои Кардашиян.

В годините след онези диви дни Бийбър поправи живота си, съживи кариерата си и се ожени.

Въпреки че вече не всички го обичат, бъдещето изглежда светло за певеца и се надяваме, че дните за хвърляне на яйца са зад гърба му, заключава ДЕ24.

- реклама -