Етиен Леви за битката с COVID-19: Чувствах костите си като изгнили, гърлото ми се поду

„Изкарах болестта доста тежко, но я изкарах вкъщи. Понеже съм много дисциплиниран още от дете, спазвах много стриктно предписаното ми лечение.“

Това разказа известният певец и музикален педагог Етиен Леви пред сутрешния блок на Нова телевизия. Той посочи, че е ползвал съветите на лекарка, с която го свързал негов близък приятел актьор. Музикантът имал много висока температура, мускулна треска, чувствал костите си като изгнили, гърлото му се подуло, а главоболието било ужасно в очните ябълки. Не загубил обаче обоняние и вкус. В никакъв слуяай не бива да се изпълняват препоръки от сайтове, добави певецът.

На всички невярващи искам да кажа – вирусът съществува и е много коварен, каза още Етиен Леви. Не искам да съм поредният, който дава акъл, но трябва да се научим да бъдем дисциплинирани и отговорни към другите хота и обществото, посочи той като добави, че според него става въпрос за обработен вирус.

„Пожелавам на всички силна вяра и силен дух, за да можем да преодолеем това, посочи още музикантът. Сигурен съм, че ще се случи.. защото има едно вселенски закони, които казват, че не може да е вечно лошо.“ Леви отправи още към всички пожелания за сибирско здраве.

- реклама -