Ерик Тръмп се разгневи от неудачна шега на Джони Деп

Синът на Доналд Тръмп – Ерик се разгневи от неудачна шега, изречена от Джони Деп по повод баща му

Ерик Тръмп посъветва актьора да се върне в киното и да се занимава със своите проблеми.

Синът на президента на САЩ защити баща си след скандалното изказване на холивудската зезда. Преди прожекцията на филма „Развратникът“ на фестивала „Гластънбъри“ във Великобритания Деп се пошегува с убийство на президент. попита тълпата: „Можете ли да докарате Тръмп тук?“ Когато тълпата започна да бушува Деп продължи: „Не, не, не ме разбрахте добре, аз мисля, че той се нуждае от … помощ”. „Кога за последен път актьор уби президент?”. След като хората завикаха и запляскаха Деп продължи да говори: „Искам да поясня, че не съм актьор. Лъжа, за да си изкарвам прехраната”.

Самият Тръмп като коментира изказването на Деп заяви, че осъжда насилието и е огорчен, че Деп и други не следват примера му. Той изрази надежда, че привърженици на борбата срещу насилието ще реагират толкова силно, колкото биха реагирали, ако президентът бе демократ.

Ерик Тръмп пък потита: Вие видяхте ли какво каза Деп? Той си има своите проблеми. Защо не се върнеш към филмите си и не се занимаваш със себе си? Въпросът си Ерик зададе, след като Джони Деп се извини за поведението си.

- реклама -