Ергенът на крилете на любовта: В афера с блондинка

Ергенът Виктор Стоянов се носи на крилете на любовта, узна HotArena. Дамата, с която моделът има афера, е секси блондинка и не е от участничките в шоуто.

Двамата са засичани многократно

да интимничат в столична фитнес зала. Според запознати Виктор не поддържа никаква връзка с коeто и да било от момичетата в предаването. Това съвсем затвърждава спекулациите, че предаването е пълна шашма и част от участничките в него са обвързани, пише Галерия.

Преди няколко дни една от участничките в романтичното състезание „Ергена“ изуми всички със смелото си признание, че е девствена. Елвира Далакова сподели това първо на другите момичета, а след това и на самия Виктор.

Малко по-рано, в играта на въпроси и отговори,

Виктор сподели, че прави секс по 6 пъти в седмицата. На срещата си с Люси той заяви, че сексът е изключително важен за него и страстта е основата на една връзка.  Това изключително много притесни девствената Елвира.     В лична среща в градината, тя му прошепна своята тайна на ухо.

„Това е прекрасно! Не искам да се притесняваш. Това, че си решила да се съхраниш за истинската любов, е нещо, с което можеш само да се гордееш. Колко хора биха го направили?“ – беше реакцията на Виктор.

Той обясни на Елвира, че трябва да бъде

наистина горда със себе си и да продължава да търси човека, който заслужава. Тя, от своя страна, описа девствеността си като „безценен дар“, но сподели, че й е наистина трудно.  Виктор й благодари за доверието и подчерта, че не е важно как той приема това.

Трябва да знаеш защо го правиш. И ако с теб всичко е наред, какво значение има какво мисля аз? Аз съм наистина удивен! Притеснен в началото, че ще чуе „страшна тайна“, той обясни на Елвира, че според него това е чудесно: „Представи си, че аз се влюбя в теб? Ми ако се случи? Няма ли да е уникално?“ Той даде още няколко съвета на Елвира от мъжка гледна точка.

Човекът, който решиш да получи този дар,

трябва да е правилният. Но дори да не е, не трябва да съжаляваш. Мъжете имаме една лоша черта – казваме всичко и правим всичко, за да получим това, което искаме. Бъди внимателна! По-късно Елвира сподели повече за своите страхове в Инстаграма си.

„Най-големия ми страх беше опитвайки се да се пречупя, да не изневеря на себе си, защото границата е изключително малка и когато си силно мотивиран, вероятността да я преминеш е твърде голяма. Днес съм сигурна, че всичко това си е заслужавало, защото сега виждам една уверена жена, която вярва в себе си!“

В шоуто тя постоянно пишеше стихове,

вдъхновени от Виктор. Тях той е запазил и сподели избран текст в Деня на поезията.

„Аз все още не съм усетила момента, не съм готова“ – беше обяснението, което Елвира даде преди това в компанията на Марта и Алекс.

„За мен това е нещо много специално и искам този момент да бъде вълшебен. Да бъда с човека, който ще го оцени“ – призна 24-годишната писателка от село Змеица.

- реклама -