Анна Курникова, Енрике Иглесиас, дете,

Енрике Иглесиас публично призна любовта си към Анна Курникова – СНИМКИ

Енрике Иглесиас публично призна любовта си към Анна Курникова и я нарече истински супергерой

43-годишният Енрике Иглесиас и 37-годишната Анна Курникова предпочитат да не дават публичност на личния си живот. Но все пак певецът сподели пред света благодарение на кои качества на Курникова романът им продължава вече 17 години.

Въпреки че не са женени, двамата са много щастливи. През декември миналата година станаха родители на близнаци и сега често публикуват снимки на децата си в инстаграм.

Певецът призна, че непрекъснато го питат каква е тайната на такава дълга любов, както и дали турдно се гледат близнаци. Енрике обясни, че голямата част от грижата за бебетата се пада на Курникова. Затова и той е категоричен: „Тя е истинският герой в семейството ни. Тя е единствената. Певецът добави, че тенисистката е най-хубавото момиче в света и че е неговата най-голяма опора.

„Тя знае колко много я обичам. С какво се занимавам. Винаги е готова на 100 процента да ми помогне“, допълва Иглесиас. Той признава, че както при всички двойки и те имат проблеми. Двамата обаче се опитват просто да преминат през тези тежки дни.

- реклама -