Еминем

Еминем срещу Доналд Тръмп

Американският рапър Еминем излезе с нова песен, в която се изказва остро срещу кандидатът за президент Доналд Тръмп.

Певецът от Детройт, който е рапърът с най-много продадени дискове, от години не се изявява много, но в профила си във „Фейсбук“ пише, че работи по нов албум.

Той пусна новата си песен анти-Тръмп в YouTube. Тя е озаглавена „Campaign Speech“ -“Реч за кампанията“. В нея в стил рап фрийстайл той изразява своето виждане за днешна Америка.

Парчето прилича по-скоро на дълъг монолог, тъй като музиката в него е малко. Еминем обаче остава верен на своята репутация и използва остър и цветист език. Той сочи с пръст републиканския кандидат за президентския пост Доналд Тръмп, който според него е истински опасен.

Той е „непредвидимия кандидат, „с пръст на копчето“ /за изстрелване на ядрени ракети/ , който няма отговор за нищо“.

44-годишният изпълнител никога не е говорил много за политика в своите интервюта, но е признавал, че е по-скоро с леви убеждения.

В парчето си „Campaign Speech“ той не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които бе се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп. Самият Тръмп е обвиняван в различни сексуални посегателства, които отрича.

 

- реклама -